Четвер, 28.03.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Грудень » 10

З 8 по 12 грудня 2014 року в навчальних закладах району проводиться Всеукраїнський тиждень права, метою якого є підвищення рівня правової освіти і виховання громадян, утвердження поваги до права та довіри до правників як правової традиції в українському суспільстві.

Всеукраїнський тиждень права проводиться в Україні щороку в тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини, який відзначається в пам’ять проголошення Генеральною асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

 У ці дні в загальноосвітніх школах району проводяться тематичні уроки «Права людини» та «Права дитини», виховні години, правознавчі турніри, зустрічі з працівниками правоохоронних органів та Управління юстиції.

Напередодні Всеукраїнського тижня права в Кременчуківській ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом методиста райметодкабінету Савченко Г.В. відбувся районний семінар-практикум вчителів правознавства району на тему: «Система правової освіти і виховання: досвід, проблеми, перспективи». У роботі семінару-практикуму взяла участь і виступила провідний спеціаліст районного Управління юстиції Ковальчук Г. В.

У теоретичній частині семінару учасники познайомилися із новими аспектами  та змінами в законодавств ... Читати далі »

Просмотров: 1029 | Добавил: metodyst | Дата: 10.12.2014

Семінар-практикум учителів-філологів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ст. на тему «Патріотичне виховання на уроках світової літератури » відбувся 9 грудня 2014 року на базі Красилівської ЗОРШ І-ІІІ ст. №4 ім.П.Кізюна.

Теоретичний модуль був присвячений обговоренню організації навчальної діяльності при вивченні світової літератури у старших класах (презентація досвіду роботи Українець Н.О., учителя Антонінської ЗОШ І-ІІІ ст., і Муляра В.В., учителя Волицької ЗОШ І-ІІІ ст.) та відображенню у світовій художній літературі кращих патріотичних традицій (презентація досвіду роботи Мазурок С.П, учителя Михайловецької ЗОШ І-ІІІ ст.).

 Урок у 7 класі «Бойове товариство, побут та звичаї запорожців» (за твором М.Гоголя «Тарас Бульба»), котрий провела Костишин Л.І., учитель світової літератури Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3, був спрямований на утвердження духовності, патріотизму та  високих моральних якостей серед учнівської молоді

Барвистим, багатим, щедрим, а головне — надзвичайно ориґінальним — видався виховний захід, організатором котрого стала Сень О.В. «Морозовецький ярмарок» — це різноманіття козацьких наїдок та наливок, усього того, чим щедра наша красилівська земля. А ще — сувеніри, подарунки, вироби, створені власноруч учнями та педагогами ... Читати далі »

Просмотров: 630 | Добавил: metodyst | Дата: 10.12.2014

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031