Четвер, 02.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Квітень » 1 » Відбувся районний методичний практикум учителів галузі «Суспільствознавство»
08:00
Відбувся районний методичний практикум учителів галузі «Суспільствознавство»

31 березня відбувся районний  методичний практикум учителів галузі «Суспільствознавство» на тему «Акмеологічна компетентність вчителя історії: контрольно-оцінювальний аспект». Методичний захід проводився  у рамках плану співпраці Хмельницького ОІППО та Красилівського райметодкабінету на базі Кузьминської ЗОШ І-ІІІ ст.

У його роботі взяли участь  Заїка О.М. – начальник Управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації, Кенц Г.І.- методист суспільних предметів ХОІППО, Глущук Н.С. – завідувач райметодкабінету, Савченко Г.В. та Щиборовська Т.В.– методисти РМК.

Директор Кузьминської ЗОШ І-ІІІ ст., учитель-методист, Почесний краєзнавець України  Байдич О.В. спільно з педагогічним колективом та учнями школи щиро вітали учасників районного методичного заходу, вдало презентували навчальний заклад, демонстрували свої творчі доробки та  досягнення.

Велике зацікавлення у присутніх викликала екскурсія школою, перегляд виставки архівних і краєзнавчих матеріалів, ознайомлення із змістом історичних експозицій і стендів. Приємні враження  учасники заходу отримали від проведеного історико-краєзнавчого майстер-класу вчителів суспільних предметів Байдича О.В. та Байдича В.О., а також від підготовленого школою патріотичного історико-краєзнавчого форуму «Кузьмин крізь плин віків…Літопис історії».

На завершення був проведений методичний ринг за темою практикуму «Акмеологічна компетентність вчителя історії: контрольно-оцінювальний аспект»,

у якому взяли участь 36 учителів історії району.

У ході інтелектуальних змагань учителі  демонстрували свою професійну та фахову компетентність, акмеологічну спрямованість і знання, а також вміння і навички з інформаційно-комунікаційних, проектних та інтерактивних технологій навчання, розв’язували практичні ситуації, моделювали міні-проекти та захищали їх.

Високий професіоналізм продемонстрували тренери команд, у ролі яких виступили вчителі-методисти Поліщук М.Т.і Заїка О.І.

Глибокі фахові знання, креативність і критичне мислення  показали  вчителі історії Стельмах Л.В., Байдич В.О, Бернадська Н.І., Гжимайло Ю.Д., які виступили в ролі  команди «Опонентів-мислителів».

Акмеологічну компетентність і творчий підхід, знання нормативних документів і методичних рекомендацій, варіативність у підходах з прийняття рішень демонстрували лідери команд Петренко І.Д. та Марценюк А.В., лідери груп підтримки Сікорська В.Ф. і Каяфа  М.В., члени команд «Акме-сузір’я» та «Акві-Конд», а також ведучий методичного рингу Чернятинський В.І.

На завершення методичного АКМЕ-рингу учасники команд - знавців історії та методики викладання предмету були відзначені дипломами, подяками та пам'ятними сувенірами, які вручили учасникам заходу начальник Управління освіти, молоді та спорту Красилівської РДА Заїка О.М. та методист суспільних предметів ХОІППО Кенц Г.І.

Управління освіти, молоді та спорту Красилівської РДА та райметодкабінет висловлює вдячність ХОІППО за співпрацю, підтримку та стимулювання прагнення вчителя до пошуку, творчої діяльності, досягнення власного акмеологічного рівня, а також адміністрації та педколективу Кузьминської ЗОШ І-ІІІ ст. за створення умов для обміну досвідом роботи науково-методичного, дослідно-пошукового, історико-краєзнавчого напрямів діяльності.

Більше фото дивіться тут...

Переглядів: 481 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/3
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930