Четвер, 25.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Квітень » 11

7 квітня під керівництвом методиста суспільного циклу предметів райметодкабінету Савченко Г.В. проведено семінар-практикум учителів правознавства та предметів громадянської освіти.

Семінар-практикум на тему «Практична реалізація Державного стандарту освіти: суспільствознавчий компонент» проходив у рамках районної декади правових знань на базі Радісненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. (директор Олійник Л.М., заступник директора школи з навчально-виховної роботи Деревиш Р.Г.).

У ході семінару-практикуму були опрацьовані питання щодо вдосконалення форм і методів упровадження компетентісно орієнтованого навчання на уроках правознавства, оцінювання рівня сформованості правової предметної компетентності в сукупності інформаційної, логічної, процесуальної та аксеологічної компетенцій, підготовки до проведення ДПА з правознавства.

Значну увагу в ході семінару-практикуму було приділено питанням особливостей викладання правознавства у 9-х та 10-х класах і новаціям у законодавстві України.

Учасники семінару-практикуму ознайомились із системою правової освіти та виховання у Радісненській ЗОШ І-ІІІ ст., відвідали відкритий підсумково-узагальнюючий урок з правознавства у 10 класі на тему: «Основи публічного права Ук ... Читати далі »

Просмотров: 614 | Добавил: metodyst | Дата: 11.04.2016

7 квітня  на базі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 відбулося засідання Школи молодого вчителя англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів Красилівського району, роботою якого керувала завідувач райметодкабінету Глущук Н.С.

Знайомство молодих педагогів із Красилівською ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 розпочалося із зустрічі з учнями, які із захопленням представили англійською мовою навчальний заклад і вокальною групою, яка виконувала пісню про рідну школу.

Під час теоретичної частини було актуалізовано питання здійснення аналізу уроку англійської мови; дотримання вимог до аналізу уроку як системи з позиції діяльнісного підходу, самоаналізу як показника професійності вчителя. Актуалізовано питання ДПА, критеріїв оцінювання, створення випускником власного висловлювання у письмовій формі відповідно до запропонованої комунікативної ситуації, обговорено питання ефективної підготовки учнів до ДПА з англійської мови. У практичній частині педагоги відвідали уроки на тему: “My house” у 3 класі (учитель Снігур О.Д.); “Holidays and Traditions” у 7класі (учитель Войтенко Я.С.).

Уроки Снігур О.Д. та Войтенко Я.С. були проведені з використанням інтерактивної дошки, великою кількістю наочного матеріалу, насичені різноманітними формами роботи. Молоді вчителі англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів району здійснили аналіз відвіданих ... Читати далі »

Просмотров: 394 | Добавил: metodyst | Дата: 11.04.2016

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930