П'ятниця, 10.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Грудень » 25 » «Учитель року -2015» - районний етап
15:41
«Учитель року -2015» - районний етап

Відбувся І тур  районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2015». Він проходив у відповідності до Положення про Всеукраїнський конкурс, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 1995 р., та відповідних наказів Міністерства освіти і науки України та Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА у чотирьох номінаціях: «Українська мова і література», «Правознавство», «Хімія», «Образотворче мистецтво».

З 2 по 5 грудня педагоги-учасники районного етапу пройшли відбірковий тур за підсумками експертизи поданих матеріалів та були запрошені до очного туру, проведеного   23 грудня 2014 року на базі Красилівського НВК. Під час  урочистого  відкриття конкурсантів привітали члени оргкомітету: Заїка О.М., начальник Управління освіти, молоді та спорту Красилівської РДА, Глущук Н.С., завідувач  райметодкабінету, а також творчий колектив Красилівського районного будинку творчості дітей та юнацтва.

Усі присутні радо вітали найсміливіших, найрозумніших, найталановитіших, упевнених у собі та своїй професійній майстерності конкурсантів.

 У ході фахових і професійних випробувань: оцінювання самопрезентації, тестової роботи з фахової майстерності, тестових завдань з педагогіки і психології та рівня проведення майстер-класу - педагоги району продемонстрували свою фахову компетентність, педагогічну майстерність, інноваційність, творчість, винахідливість, методичну культуру та передовий педагогічний досвід.

 У номінації «Правознавство» високий професійний і фаховий рівень, інтерактивні та проектні технології демонстрували вчителі правознавства Семенчук В.Г. (Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім. П.Кізюна), Філіпчук Л.В. (Красилівський НВК), Чепіль П.В. (Лагодинецька ЗОШ І-ІІІ ст.).

У номінації «Українська мова і література»  професійну компетентність і досвід роботи демонстрували вчителі Лісовська Т.Р. (Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім. П.Кізюна) та Меленчук К.А. (Заслучненська ЗОШ І-ІІІ ст.).

У номінації «Хімія» свою педагогічну майстерність показали вчителі Куян Н.А. (Антонінська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Вітюк О.П. (Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст.№3).

У номінації «Образотворче мистецтво» свій унікальний досвід демонструвала вчитель Струнь С.І. (В.Медведівська ЗОШ І-ІІ ст.).

 Перебуваючи під враженням побаченого в цей день, відзначаючи високий рівень фахової майстерності  конкурсантів, члени журі висловили думку про те, що для кожного учасника школа – це життя, а вчительський талант – це, насамперед, невтомна праця і справжнє покликання.

Попереду на вчителів чекають ще важливі випробування: оцінювання блогу вчителя, проведення і аналіз уроку, виконання творчого завдання (підготовка та реалізація освітнього проекту).

Тож оргкомітет зичить творчих успіхів і перемоги всім педагогам-учасникам районного етапу Конкурсу, які прагнуть підвищення своєї професійної майстерності, творчого зростання та відповідної оцінки своїх педагогічних здобутків.

Останнім часом відбулися деякі зміни в розумінні ідейності Конкурсу,  його ролі в стимулюванні педагогічної творчості, підвищенні престижності вчительської професії, ролі та місця учителя в сучасному суспільстві. Саме тому оргкомітет висловлює щиру  подяку директорам навчальних закладів, вчителі яких взяли участь у Конкурсі:

 Семенчуку В.Г. (Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім. П.Кізюна),

 Хабалюку Я.Ф.  (Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст.№3),

Кузнєцовій Г.Є. (Антонінська ЗОШ І-ІІІ ст.),

Чебанаш Л.В.   (Заслучненська ЗОШ І-ІІІ ст.),

Середюку С.П.  (В.Медведівська ЗОШ І-ІІ ст.),

Габельчуку Ю.П. (Красилівський НВК),

Семенюку С.І.  (Лагодинецька ЗОШ І-ІІІ ст.).

Більше фото тут...

Переглядів: 827 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/4
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031