Субота, 04.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Квітень » 29 » Тиждень безпеки дитини
10:06
Тиждень безпеки дитини

Відповідно до наказу Управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації №77 від 01.04.2016 року “Про проведення “Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності в дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладах”, з метою додаткового проведення роз’яснювальних заходів серед дітей щодо дотримання ними правил безпечної поведінки та набуття навичок дій в разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, профілактики дитячого травматизму, виховання поважного ставлення до безпеки людини, формування у підростаючого покоління основ здорового способу життя, усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, що виникають під час порушення життєвого процесу у побуті чи в соціальному середовищі, в дошкільних навчальних закладах району в період з 18 по 22 квітня 2016 року було проведено “Тиждень безпеки дитини”.

Робота в дошкільних навчальних закладах протягом тижня проводилась у трьох напрямках:

- освітньо-виховна робота з дітьми;

- удосконалення теоретичних знань та практичних навичок працівників з питань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту;

- пропаганда серед батьків знань безпеки життєдіяльності, залучення їх до заходів з питань захисту здоров’я та життя дітей.

Сьогодні проблема безпеки розглядається, як базисна потреба людини, тому на дошкільний навчальний заклад покладається відповідальність за цілеспрямоване формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя.

В дошкільних навчальних закладах району проводилися різноманітні заходи з дітьми: заняття, бесіди, цільові екскурсії, розваги, естафети, театралізовані ігри, вікторини, змагання, перегляд мультфільмів, виставки дитячих малюнків, зустрічі з працівниками Красилівського районного сектора ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Також було проведено практичний тренiнг з евакуацiї вихованцiв i працiвникiв дошкільних навчальних закладів на випадок надзвичайної ситуацiї.

Впродовж тижня велася робота з батьками: залучення батьків до спільних заходів, групове та індивідуальне консультування, інформацій листи, стенди по безпеці життя дітей, організовувались виставки робіт дітей та  батьків.

Здоров’я, його охорона і зміцнення, безпека дітей мають бути життєвою стратегією та пріоритетом у роботі дошкільних навчальних закладів.

Фото...

Переглядів: 609 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930