Субота, 04.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Квітень » 21 » Школа педмайстерності вчителів історії
07:31
Школа педмайстерності вчителів історії

16 квітня у Щиборівській ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом методиста райметодкабінету Савченко Г.В. відбулося засідання районної Школи педмайстерності вчителів суспільного циклу предметів на тему «Інтерактивне навчання історії: від теорії до практики».

Слухачі Школи педмайстерності, а це вчителі історії із 25 загальноосвітніх шкіл району, мали нагоду ознайомитись із роботою навчального закладу з питань інноваційної діяльності, зокрема з інтерактивною технологією навчання і виховання учнів.

 Учасників районного науково-методичного заходу привітно зустрічали члени адміністрації школи: Кравчук Віктор Романович, директор школи; Антонюк Ірина Василівна та Кухарук Людмила Михайлівна, заступники директора школи; учні середніх та старших класів. Ними було представлено цікаву і змістовну презентаційну візитівку закладу та управлінську модель школи.

Методичний практикум з питань інтерактивного навчання учнів провели методист райметодкабінету Савченко Г.В. та керівник Школи педмайстерності, учитель історії Севрюківської ЗОШ І-ІІІ ст. Марценюк А.В. Також було презентовано черговий випуск методично-інструктивного вісника райметодкабінету «Порадник історика» ( частина ІІ) з питань інтерактивного навчання і виховання учнів.

Відкритий урок у 6 класі на тему «Військова експансія Риму і утворення Римської середньоземноморської держави» з використанням інтерактивних прийомів і методів провів на високому науково-методичному рівні вчитель історії Щиборівської ЗОШ І-ІІІ ст. Чернятинський В.І.

У старших класах відбулась презентація і коментоване читання нового параграфа з історії України «Революція гідності та агресія Росії проти України», яку вдало підготував і провів вчитель Чернятинський В.І.

 Учителі історії району побували на шкільному патріотичному форумі «Діти України за мир», який був проведений з елементами флешмобу та театралізованих дійств.

На завершення роботи з учасниками було проведено обмін досвідом роботи та інтерактивну вправу «Відкритий мікрофон».

 Районний методичний кабінет висловлює щиру вдячність директору школи Кравчуку В.Р. та педагогічному колективу за створення належних умов для якісного навчання учнів та професійного зростання педагогів.

Фото дивіться тут...

Переглядів: 382 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/5
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930