П'ятниця, 29.03.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Квітень » 24

22 квітня 2015 року на базі Красилівської ЗОШ І-ІІІст.№1 відбувся районний семінар-практикум директорів ЗОШ І-ІІІ ступенів Красилівського району на тему: «Виявлення, вивчення, узагальнення та упровадження передового педагогічного досвіду». У роботі семінару брали участь начальник Управління освіти, молоді та спорту Красилівської районної  державної адміністрації Заїка О.М., завідувач РМК Глущук Н.С.

Знайомство директорів з навчальним закладом  розпочалося з візитної картки лідера школи та було продовжене відвідуванням уроків: біології  у 8-Б класі  на тему: «Загальна характеристика класу «Птахи» (Вчитель Стаховська І.В.); уроку географії у  9-Б класі на тему: « Столичний економічний район» (Вчитель Солодюк В.М.); інтегрованого уроку  математики та інформатики у 10-Б класі на тему: «Програмні засоби навчального призначення. Розв’язування тригонометричних рівнянь» (Вчитель Харчук О.О.); уроку  української мови у 5-Б класі на тему : «Написання префіксів -роз,-без, -з, -с, -пре,- при,- прі» (Вчитель Кізюн А.В.); уроку трудового навчання у 10-Б класі  на тему: «Плетіння бісером. Виготовлення пасхального яйця» (Вчитель Кременецька Н.А.); уроку української мови ( читання) у 4-А класі  на тему: « Василь Сухомлинський «Усмішка» (Вчитель  Козак Н.Д.)

... Читати далі »

Просмотров: 512 | Добавил: metodyst | Дата: 24.04.2015

З метою виявлення та підтримки розвитку здібностей та літературно обдарованих учнів, відділом науково дослідницької роботи з обдарованою молоддю «Малою академією наук» з 2 по 20 березня 2015 року було проведено І (заочний) етап обласного конкурсу юних літераторів, в якому взяли участь талановиті учні Красилівщини. Їхні творчі доробки пройшли відбірковий етап і переможці були запрошені 22 квітня у Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді для презентації власних літературних робіт. Учасники конкурсу  зустрілися  з поетом-романтиком, членом Національної спілки журналістів та Національної  спілки письменників України, головою  Хмельницької ОО ВУТ «Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка Міхалевським В.Ц.  та старшим викладачем кафедри української філології Коваль Т.П.

Конкурс проходив у два етапи відповідно до вікових категорій учасників. Красилівський район представляли 7 юних літераторів, які стали  призерами та переможцями конкурсу.

 І місце: Волянський Олександр, учень 10 класу Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, вихованець гуртка «Юні поети та прозаїки» Красилівського РБТДЮ ( керівник – Войчук К.В).,

Дорощук Олена, учениця 8 класу Красилівської  ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 , вихованка гуртка «Українська мова» Красилівського РБТДЮ, (керівник – Зуб ... Читати далі »

Просмотров: 636 | Добавил: metodyst | Дата: 24.04.2015

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930