Вівторок, 07.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Листопад » 20 » Семінар-практикум учителів математики у Заслучненській ЗОШ І-ІІІ ст.
19:21
Семінар-практикум учителів математики у Заслучненській ЗОШ І-ІІІ ст.

Згідно плану роботи районного методичного кабінету 20 листопада 2015 року у Заслучненській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум учителів математики на тему: «Національно-патріотичне виховання на уроках математики». Розпочався семінар із знайомства учасників із планом роботи.  Директор  Чебанаш Л.В. презентувала роботу школи  і педагогічного колективу. Зворушлива розповідь Лідії Василівни про волонтерську допомогу учнів та учителів школи бійцям АТО полку «Азов» розчулила присутніх.  

Під час практичної частини учителі математики ЗНЗ району мали змогу відвідати відкритий урок математики у 6 класі   «Відношення і пропорції», який провела Романюк О.І.  Нестандартний урок-подорож інтегрований з географією та використанням ІКТ проведений на високому методичному рівні. Бенюк А.І., практичний психолог школи, провела просвітницький виступ під час, якого учителі більше дізналися про «правопівкульних» і «лівопівкульних» учнів. Учасники семінару з цікавістю взяли участь у практичному тесті і визначили, яка півкуля мозку домінує у них. Також учителі мали змогу відвідати виховний захід з математики: «Я люблю Україну і математику», який провела Сандул Н.В. Після завершення заходу учисники семінару та учні мали змогу почути виступ учителя Заставківської ЗОШ І-ІІ ст., учасника АТО Андрощука П.Г.

Під час теоретичної частини методист РМК Хільчук В.М ознайомив присутніх із питанням «Організації роботи з національно-патріотичного виховання на уроках математики». З учителями проаналізовано результати участі учнів ЗНЗ району у ІІ етапі олімпіади з математики та у І турі обласної інтернет-олімпіади у 2015-2016 н.р. та про початок роботи школи олімпійського резерву.  Також проаналізовано результати здачі учнями ЗНО-2015 з математики та підготовку до проведення ДПА в старшій школі у форматі ЗНО. Хільчук В.М., методист РМК надав методичні рекомендації щодо участі учителів у районному етапі конкурсу «Учитель року» у номінації «Математика»

На завершення семінару-практикуму були вручені подяки управління освіти, молоді та спорту Красилівської РДА найактивнішим шкільним координаторам Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру».

Усім учителям було надано електронну підбірку матеріалів.

Методичний кабінет, учителі математики району висловлюють вдячність директору школи Чебанаш Л.В., учителям Сандул Н.В., Романюк О.І. та педагогічному колективу Заслучненської ЗОШ І-ІІІ ст. за змістовно проведений методичний захід.

Більше фото тут...

Переглядів: 695 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30