Неділя, 05.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Січень » 23 » Районний форум «Україна – єдина країна»
15:19
Районний форум «Україна – єдина країна»

22 січня 1919 року ввійшло до української історії як велике державне свято - День соборності України. Саме тоді було урочисто проголошено про злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Україна стала соборною державою.

Трагічні події в Україні, починаючи з листопада 2013 року, тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина. Сьогодні, як ніколи, український народ об’єднаний  спільною метою - жити в  єдиній Україні!

У цей складний для нашої країни час  лідери учнівського самоврядування навчальних закладів району також не стоять осторонь. Вони вносять свою вагому часточку в загальну перемогу:  активно беруть участь у різноманітних волонтерських акціях, допомагаючи і підтримуючи українських воїнів, учасників АТО;  роблять  все можливе, щоб дітям-переселенцям було затишно у школах, і щоб вони відчули турботу і тепло. Лідери ведуть активну просвітницьку діяльність, організовують у школах різноманітні заходи патріотичного спрямування.

21 січня  50 лідерів учнівського самоврядування та 36 педагогів-організаторів зібрались у Красилівському будинку творчості дітей та юнацтва на районний форум «Україна – єдина країна».

На форумі разом з лідерами району працювали:

  1. Заїка О.М. – начальник Управління освіти, молоді та спорту Красилівської РДА;
  2. Шейгіс Д.В. – начальник відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Красилівської РДА;
  3. Щиборовська Т.В. – методист РМК;
  4. Ковтун І.В. – методист Красилівського РБТДЮ;
  5. Заверуха М.Ю. – культорганізатор Красилівського РБТДЮ.

У ході форуму учні презентували свою роботу над проектом «100 причин любити  Україну», ще раз довівши всiм, що Україна — це високорозвинена держава, що вона могутня духом, має свою iсторiю,  багату  культуру i мистецтво.

Під час форуму лідери обговорили план роботи учнівського самоврядування району на 2015 рік, підвели підсумки районного конкурсу брошур «Молодь Красилівщини обирає здоров’я!» та  конкурсу  учнівських проектів «100 причин любити Україну».

Богачук Юлія, голова комітету культури  і  дозвілля, толерантності та духовного розвитку, провела з усіма присутніми  КТС «Лідери Красилівщини – за єдину, мирну Україну!»,  вихованці гуртка «Вокал» Красилівського РБТДЮ подарували всім пісню «Ми – твої діти, Україно!», а члени районної ради лідерів учнівського самоврядування звернулися до учнів всього району із закликом:  «Будьте гідними громадянами своєї країни, будьте її патріотами, з гордістю носіть ім’я українця, сина й доньки великої української нації!»

Більше фото дивіться тут...

Переглядів: 600 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031