П'ятниця, 26.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2015 » Січень » 27

Німецька мова

ІІІ місце - Пустовий Антон, учень 9 класу Великозозулинецької  ЗОШ І-ІІІ ст. (учитель Коцюк Т.Д. ).

 

Англійська мова

ІІІ місце - Гончарук Богдан, учень 10 класу Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 (учитель Войтенко Я.С. ).

Просмотров: 414 | Добавил: metodyst | Дата: 27.01.2015

27 січня 2014 р. на базі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 проведено заняття обласного факультативу з фізики, який проходить у формі вебінару-тренінгу на платформі Аconnect ХОІППО. Заняття проводила учитель фізики вищої категорії, учитель-методист Кригіна Олена Миколаївна. Учням 7 класу області запропоновано цікавий теоретичний матеріал і задачі з оптики, естетично оформлену презентацію. Це ще один із яскравих прикладів використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, інтернет-ресурсів для підвищення якості фізичної освіти, адже тільки творчий вчитель здатен зацікавити учнів вивченням фізичних явищ і процесів. Запис вебінару можна переглянути на сайті методичної допомоги учителям фізико-математичного циклу.

Методичний кабінет висловлює подяку учителю фізики Кригіній О.М., учителю інформатики Харчук О.О. Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 за гарно проведений вебінар, популяризацію ІКТ, представництво району на обласному рівні.

Просмотров: 500 | Добавил: metodyst | Дата: 27.01.2015

27 січня 2015 року на базі Красилівського НВК відбулося засідання методичного об’єднання вчителів трудового навчання та технологій.

На засіданні присутні обговорили питання системного підходу у роботі вчителя трудового навчання та технологій. Завідувачі кабінетів Олінковська О.Ф., Кременецька Н.А. та Скрипнюк Л.Г. прозвітували про результативність роботи навчальних кабінетів трудового навчання Красилівських ЗОШ І-ІІІ ст. № 1,№ 3, Красилівського НВК.

Серед питань, розглянутих на методичному об’єднанні, – досвід роботи з обдарованими дітьми, аналіз виставки дитячих робіт за освітніми модулями.

Методист РМК Дзюмка О.В. проконсультувала педагогів з питань підготовки матеріалів до участі у виставці «Освіта Красилівщини на шляхах реформування».

Просмотров: 456 | Добавил: metodyst | Дата: 27.01.2015

23 січня 2015 року відбувся ІІ етап виставки дитячих робіт загальноосвітніх навчальних закладів району І-ІІІ ст.

Учасники  представили кращі роботи, які учні виготовили на уроках трудового навчання та технологій  за вибраними модулями.

Особливої уваги заслуговували дитячі роботи з Радісненської, Щиборівської, Чернелівської, Корчівської, Терешківської, Севрюківської, Кульчинівської, Чепелівської, Росоловецької, Западинської, Антонінської, Михайловецької, Лагодинецької, Митинецької ЗОШ І-ІІІ ст.

Районний методичний кабінет висловлює щиру вдячність учасникам виставки дитячих робіт.

Просмотров: 474 | Добавил: metodyst | Дата: 27.01.2015

Проект з енергоефективності освітлення в школі

 Проект «Трансформація ринку в напрямі енергоефективного освітлення» від Програми розвитку ООН в Україні передбачає проведення занять з енергоефективності освітлення у загальноосвітніх навчальних закладах, використовуючи комплект інформаційних матеріалів, а також методичних рекомендацій для учителів.

  Організатор — благодійна організація «Вчителі за демократію і партнерство» — безкоштовно пропонує посібник «Методичні рекомендації для вчителів щодо проведення занять з питань енергоефективного освітлення у початковій, основній та старшій школі», який можна використати під час проведення тематичних виховних годин в окремих класах, iнтегрованих уроків або використати пiд час викладання окремих предметiв (зокрема, географiї, фiзики, економiки, трудового навчання, природознавства). Такі уроки i виховнi години можуть бути об'єднанi у тематичний тиждень, присвячений екологiчнiй роботi тощо.

Посібник з методичними рекомендаціями призначений для вчителів початкової, основної і старшої школи, класних керівників, педагогів-організаторів шкіл.

Окрім того, школи безкоштовно отримують також додаткові матеріали для учнів: наклейки, магніти, диск з мультфільмами тощо.

... Читати далі »

Просмотров: 541 | Добавил: metodyst | Дата: 27.01.2015

До уваги педагогічних працівників - учасників виставки педідей та знахідок "Освіта Красилівщини на шляхах реформування"!

Методичні рекомендації

Просмотров: 524 | Добавил: metodyst | Дата: 27.01.2015

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031