Четвер, 02.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Грудень » 19 » Нарада заступників з навчально-виховної роботи ЗОШ району
11:39
Нарада заступників з навчально-виховної роботи ЗОШ району

17 грудня 2014 року відбулася нарада заступників з навчально-виховної роботи загальноосвітніх  навчальних закладів Красилівського району, на якій обговорювалися такі питання:

1.Про вивчення, узагальнення та  поширення  передового педагогічного досвіду.

2.Про інформаційно-звітну діяльність заступника з навчально-виховної роботи за підсумками І семестру.

3.Про порядок проведення районного етапу конкурсу «Вчитель року».

4.Про підведення підсумків І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт серед учнів  Хмельницького територіального відділення Малої академії наук.

Завідувач районного методичного кабінету Глущук Н.С. відзначила, що на всіх етапах розвитку освіти питанню передового педагогічного досвіду приділялася велика увага  і завдання  методичних служб спільно

з керівниками освітніх закладів  відшукувати, готувати, ґрунтовно вивчати передовий досвід, виявляти нове, раціональне в роботі окремих учителів, вихователів і сприяти впровадженню його результатів у педагогічну практику.

Методист РМК Савченко Г.В. ознайомила з роботою Школи передового педагогічного досвіду вчителів історії та правознавства та презентувала

авторські  програми та посібник  вчителя  історії Заставківської ЗОШ І-ІІ ст. Пасіченка В.А. «Історія рідного краю» та посібник вчителя історії Чепелівської ЗОШ І-ІІІ ст. Стельмаха Л.В. «Видатні постаті України кінця XVIII – початку XX ст.». Заступники отримали методичні рекомендації щодо алгоритму вивчення передового педагогічного досвіду вчителів.

Досвідом  роботи з даного питання поділилися  заступник з навчально-виховної роботи Антонінської ЗОШ І-ІІІ ст. Синюк В.А. та заступник з навчально-виховної роботи Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Галамага Н.П.

Заступник з навчально-виховної роботи Кременчуківської ЗОШ І-ІІІ ст. Заєць Л.А. здійснила ґрунтовний аналіз інформаційно-звітної діяльності заступника директора за підсумками І семестру, поділилася своїми напрацюваннями щодо системного підходу у здійсненні контролю за  веденням  шкільної документації.

Заступник з навчально-виховної роботи Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст№1 Пушко Б.В. у своєму виступі розповів про створену у навчальному закладі чітку систему роботи, яка дозволяє вчасно здійснювати моніторинг  якості освіти та своєчасно вносити корективи щодо його поліпшення. Пушко Б.В акцентував увагу присутніх на необхідності чіткої організації проведення підсумкових контрольних робіт, перевірки дотримання інструкції з ведення шкільної документації.

На нараді були підведені підсумки І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт серед учнів  Хмельницького територіального відділення Малої академії наук України.

Заступників було ознайомлено з порядком  проведення районного етапу конкурсу «Вчитель року» , ходом проведення районного етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін.

Заступники з навчально-виховної роботи отримали рекомендації щодо ведення шкільної документації та здійснення інформаційно-звітної  діяльності за підсумками І семестру.

Переглядів: 464 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/3
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031