Середа, 08.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Квітень » 21 » Засідання районної Школи педагогічної майстерності вчителів історії
13:08
Засідання районної Школи педагогічної майстерності вчителів історії

 21 квітня на базі  Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбувся районний семінар-практикум учителів історії, слухачів районної Школи педагогічної майстерності, на тему: «Інформаційно-комунікаційні технології на уроках історії». У теоретичній частині семінару-практикуму виступили методист райметодкабінету Савченко Г.В., голова РМО Петренко І.Д., керівник районної Школи передового педагогічного досвіду Поліщук М.Т., керівник Школи педагогічної майстерності Марценюк А.В.

 У ході семінару-практикуму вчителі суспільного циклу предметів ознайомились із досвідом  використання ІКТ на уроках та у позакласній роботі вчителя історії, заступника директора з навчально-виховної роботи Дружненської ЗОШ І-ІІ ст. Стецюк Г.О. та вчителя історії та правознавства, заступника директора  з навчально-виховної роботи Севрюківської ЗОШ І-ІІІ ст. Марценюка А.В.

 Був проведений перегляд презентацій, блогу та мультимедійного проекту переможця районного та учасника обласного конкурсу «Учитель року» в номінації «Історія» Марценюка А.В., а також блогів вчителів історії Стецюк Г.О., Ніколайчук Л.П.,  методиста РМК Савченко Г.В.

 У практичній частині семінару-практикуму відбувся обмін досвідом роботи за темою семінару та практичне заняття зі створення блогу вчителя історії. Результатом роботи стало створення блогів 15 учителів, слухачів районної Школи педмайстерності та  віртуального РМО вчителів історії.

Районний методичний кабінет, районне методичне об'єднання вчителів галузі «Суспільствознавство» висловлює подяку адміністрації Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 (директор Шаховал О.І.) та вчителям інформатики Семенюку С.П. та Тимощуку Я.О за надану практичну допомогу в проведенні методичного заходу з підвищення інформаційної та технологічної компетентності вчителів історії району.

Більше фото дивіться тут...

Переглядів: 455 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/2
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930