П'ятниця, 26.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Червень » 10

 9 червня на базі  районного методичного кабінету відбулася нарада заступників з навчально-виховної роботи, на якій обговорювалися питання результатів ДПА-2016,  проведення інтернет-конкурсу  на кращу модель громадського самоврядування в закладах освіти, конкурсу на кращу модель школи.

Глущук Н.С., завідувач райметодкабінету, підвела  підсумки методичної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах Красилівського району у  2015-2016 навчальному році; підсумки роботи РМК щодо підвищення фахової майстерності педагогів.

Заступник з НВР Антонінської ЗОШ І-ІІІ ст. Синюк В.А. ознайомив присутніх з новими колективними формами роботи з педагогами; заступник з НВР Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім. П.Кізюна Жибак Л.Б. поділилася своїми напрацюваннями  з питання результативності роботи педагогів  з обдарованими дітьми.   Заступник з НВР Щиборівської ЗОШ І-ІІІ ст. Антонюк І.В. презентувала  досвід  методичної  роботи у Щиборівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Просмотров: 438 | Добавил: metodyst | Дата: 10.06.2016


 

Про Володимира Булаєнка написано зовсім мало, практично відсутні літературно-критичні відгуки на його вірші. Та переважна більшість учнівської молоді, перегорнувши сторінки тоненької книжки В. Булаєнка „Вибране”,  впевнена в тому, що хоче знати більше про долю поета-земляка, хоче пізнати  його поезію.

Саме з цією метою та з нагоди вшанування роковин від  дня народження поета-земляка В.Булаєнка 6 червня у Чернелівській ЗОШ І-ІІІ ст. та 8 червня у Кошелівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися традиційні літературні читання.

Творчий здобуток поета не великий, та вірші його нікого не залишають байдужими, бо пройняті безпосередністю почуттів, глибокою думкою, гнівом до ворога і вірою в перемогу. Тому  і йде до людей світле і високе слово Булаєнка! Володимир Булаєнко – поет і воїн, чия муза розстріляна зовсім молодою в суворі роки великої і страшної війни.

Володимир Булаєнко загинув. Але попри все він до нас повернувся. Бо красива і сильна його поезія. Красива неповторністю художнього слова. Сильна правдою життя. Поетичне слово Булаєнка принесло йому безсмертя. Його поетичні рядки, написані кров’ю і ненавистю до ворога, але звернені в майбутнє. Навіть  сьогодні вони звучать як одні з кращих поезій, народжених з полум’я і гніву. Дійсно, сьогодні В. Булаєнко – визнаний і відомий. Його знають, читають, ... Читати далі »

Просмотров: 525 | Добавил: metodyst | Дата: 10.06.2016

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930