Вівторок, 07.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2012 » Лютий » 22 » Засідання районної Школи педагогічної майстерності вчителів історії
18:37
Засідання районної Школи педагогічної майстерності вчителів історії


    22 лютого 2012 року в Заслучненській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулось засідання районної Школи педагогічної майстерності вчителів історії, яке провела методист суспільного циклу предметів районного  методкабінету Савченко Г.В.

    На засідання було винесено актуальне для сучасної школи питання: «Формування предметних компетенцій учнів на уроках історії  засобами інформаційно-комп’ютерних технологій».

   Учасники районної Школи педагогічної майстерні, а це  вчителі історії вищої кваліфікаційної категорії району, отримали чудову нагоду ознайомитись із управлінською моделлю Заслучненської школи як «Школи успіху», системою роботи педагогічного колективу щодо упровадження інформаційно-комп’ютерних технологій навчання і виховання учнів, а також із системою художньо-естетичного виховання учнів, морального, патріотичного краєзнавчого напрямів та пошуково-дослідницькою  роботою вчителів та учнів, яку вдало презентували директор  школи Чебанаш Лідія Василівна, заступник директора школи Швень Валерій Йосипович у співпраці з педагогами та учнями старших класів.

      У практичній частині засідання ШПМ педагоги відвідали урок історії України   у 7 класі на тему:  «Правління Данила Галицького» та урок всесвітньої історії  в 11 класі – «Японія в другій половині ХХ - на початку ХХІ ст.», які на високому професійному рівні з використанням інформаційно-комп’ютерних технологій провели учителі школи Партасюк Тетяна Борисівна та Швень Валерій Йосипович.

       Цікавим і актуальним  був тематичний виховний захід «Шануймо пам'ять ветеранів!», приурочений Дню захисника Вітчизни, який підготували учні та педагоги школи під керівництвом учителя предмету «Захист Вітчизни» Ковеленко Володимир Вікторович.                                                           

     У ході  засідання «круглого столу» на тему:  «Шляхи упровадження комп’ютерних технологій в  процесі вивчення  предметів суспільного циклу», який провела методист РМК Савченко Г.В., було дано високу оцінку роботі учителів історії Заслучненської ЗОШ щодо упровадження в навчально-виховний процес інформаційно-комінікаційних технологій. Було відзначено відкриті уроки як зразкові, а також  дано високу оцінку  електронній презентації моделі  школи, роботі з використання проектних технологій,  електронних посібників, атласів, слайдів та музики.

    На завершення засідання з питання щодо  обміну досвідом роботи  виступили учителі історії: Черних Володимир Іванович, Бернадська Наталія Іванівна, Стельмах Леонід Володимирович, Огороднік Валентина Сергіївна, Сікорська Віра Федорівна, Мацюк Леонід Петрович., Гринчак Олександр Євгенович та інші, які внесли пропозиції щодо розробки методичних рекомендації на допомогу учителям історії з питань формування предметних компетенцій учнів засобами комп’ютерних технологій.




































Переглядів: 1064 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829