Понеділок, 29.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Грудень » 15 » Семінар вчителів природничого циклу
16:16
Семінар вчителів природничого циклу

13 грудня на базі районного методичного кабінету відбувся семінар учителів природничого циклу на тему «Національно-патріотичне виховання  в процесі викладання природничих дисциплін».

У роботі семінару взяли участь вчителі географії, біології та хімії  ІІ кваліфікаційної категорії та молоді спеціалісти.

Перед учасниками семінару із доповіддю «Національно-патріотичне виховання як один із головних напрямків виховної роботи школи» виступив директор Кульчинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів вчитель географії Яблонський П.В.

Про використання елементів національно-патріотичного виховання та формування національної свідомості на уроках біології розповіла учителька Кульчинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Омельчук Л.В. Присутнім було продемонстровано відеофрагменти  уроку біології у 7 класі на тему «Різноманітність риб».

Потім учасники семінару познайомилися із досвідом роботи вчителів, що атестуються у 2016-2017 навчальному році.

Сапожнік О.П., вчителька географії Кошелівської ЗОШ І-ІІІст.,  розповіла про формування пізнавальної активності учнів шляхом використання активних форм, методів та прийомів на уроках географії.

Малинецька О.А., вчителька біології та хімії Чернелівської ЗОШ І-ІІІст., презентувала свій досвід роботи із використання інтерактивних методів навчання на уроках біології та хімії.

Новіцька О.Г., вчителька Щиборівської ЗОШ І-ІІІст., звернула увагу колег на важливість таких форм позакласної роботи з учнями, як проведення екскурсій, практичних занять на базі підприємств, екологічних акцій та предметних тижнів.

Ящук О.В., вчителька географії Терешківської ЗОШ І-ІІІст., наголосила на використанні   інноваційних методів навчання як умови результативності учнів у різних проектах, експедиціях, конкурсах науково-дослідницьких робіт.

Підвела підсумки ІІ етапу олімпіад з географії, хімії та біології  методист РМК Вітюк О.П. З методичними рекомендаціями щодо підготовки учнів до предметних олімпіад перед учасниками семінару виступила Солодюк В.М., вчителька географії Красилівської  ЗОШ І-ІІІст. №1, куратор дистанційного навчання з географії.

На закінченні семінару кожен учасник мав змогу поділитися враженнями та   власним досвідом.

Семінар пройшов у творчій атмосфері, а його учасники отримали багато корисної інформації, а також електронні диски з матеріалами семінару, які можуть використовувати у своїй роботі.  

Більше фото тут...

Переглядів: 537 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031