Понеділок, 29.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Грудень » 7 » Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗОШ І-ІІІ ст.
17:17
Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗОШ І-ІІІ ст.

7 грудня відбувся районний семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗОШ І-ІІІ ступенів на базі Михайловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів на тему «Реалізація формування Нової української школи: шляхи, стратегії, пріоритети, форми роботи».

Семінар розпочався привітанням учнів школи та екскурсією по школі, яку провела директор Мазурок С.П., з почуттям гордості розповідаючи про здобутки вчителів та учнів. Учасники семінару відвідали музей, у якому екскурсовод познайомив з історією сіл Михайлівці, Мотрунки, Сушки; видатними людьми; етапами функціонування навчального закладу, від моменту заснування до сьогодення.

Під час теоретичної частини заступники директорів з навчально-виховної роботи у групах опрацьовували основні положення Концепції Нової української школи, обговорювали шляхи її реалізації, зміни форм роботи з педагогами з метою підготовки їх до роботи в сучасних умовах, визначали пріоритети, вимальовували свою стратегію, з врахуванням необхідності змін, які відбуваються в освітньому процесі.

Власюк О.С.,заступник з НВР Михайловецької ЗОШ І-ІІІ ст., розкрив концептуальні засади реформи загальної середньої освіти, акцентував увагу на важливості формування у школярів десяти ключових компетентностей.

Синюк В.А., заступник з НВР Антонінської ЗОШ І-ІІІ ст., представив своє бачення сучасного вчителя як ключової фігури в реалізації Концепції Нової української школи, підкреслив необхідність мотивації та зміни ролі вчителя не як єдиного наставника та джерело знань, а як фасилітатора в індивідуальній освітній траєкторії дитини.

Стецюк Г.О., заступник з НВР Дружненської ЗОШ І-ІІ ст., підготувала виступ «Новий тип, структура та  аналіз уроку історії. Навчальні цілі за компетентісно орієнтованого навчання історії», у якому визначили основні етапи комбінованого уроку, основні етапи практичного заняття з історії; вказала на актуальність послідовного впровадження компетентнісного підходу, його спрямованості на результат – передбачуваний рівень навчальних досягнень учнів.

Петренко І.Д., заступник з НВР Красилівського НВК, актуалізувала питання структури та аналізу інтерактивного уроку, здійснила порівняльний аналіз традиційного та уроку нового типу, надала матеріали для  заступників директорів з навчально-виховної роботи.

Учасники семінару відвідали урок англійської мови на тему «Free time» (вчитель Павлюк Т.С.); урок літературного читання та трудового навчання на тему «С.Носань. «Ялинка». Практична робота «Ялинкові прикраси» (вчитель Шаховал Г.І.); урок математики на тему «Відношення і пропорції» (вчитель Збарська Л.О.); урок української літератури на тему «В.Сосюра. Патріотичний пафос поезії « Любіть Україну!» (вчитель Налісніковська Н.І.);

урок фізики на тему «Вимірювання жорсткості пружного тіла» (вчитель Кирилюк І.В.). Відповідно до аналізу, здійсненого заступниками, усі уроки проведено на високому науково-методичному рівні.

Районний методичний кабінет висловлює подяку адміністрації школи (директор Мазурок С.П., заступник з навчально-виховної роботи Власюк О.С.), педагогічному колективу за проведений районний семінар.

Більше фото тут...

Переглядів: 318 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031