Вівторок, 07.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2012 » Лютий » 16 » Семінар-практикум шкільних бібліотекарів у Красилівському НВК
12:12
Семінар-практикум шкільних бібліотекарів у Красилівському НВК


15 лютого 2012 року в Красилівському НВК «Гімназія та ЗОШ І ст.» відбувся семінар-практикум шкільних бібліотекарів району на тему: «Традиції та інновації – основні складові діяльності шкільної бібліотеки».

Учасників семінару-практикуму привітали учні 1-го гімназійного класу.

Заступник директора гімназії Ополянчук Г.В. презентувала роботу НВК.

         За темою семінару виступила бібліотекар РМК Шульц Н.Л., яка відзначила, що бібліотекарі загальноосвітніх закладів району сьогодні оновлюють, модифікують традиційні форми бібліотечного обслуговування, шукають нові інноваційні нетрадиційні форми бібліотечного обслуговування. Бібліотечні інновації – це результат творчого пошуку нестандартних рішень різних бібліотечних проблем.

З особливим інтересом учасники семінару ознайомились із роботою шкільної бібліотеки (зав.бібліотеки Українець Н.І.) як справжнім центром пропаганди книги, надійним помічником педагогів у навчанні та вихованні учнів.

         Учасники семінару-практикуму мали змогу подивитися мультимедійний урок-презентацію казки К.Куян «Сміливі зайчата», який провела завідувачка бібліотеки Українець Н.І. з учнями другого класу.

         У засіданні «круглого столу» за темою семінару шкільної бібліотеки поділилися досвідом бібліотекарі: Чепелівської ЗОШ І-ІІІ ст. (Чорногуб Л.М.), Западинської ЗОШ І-ІІІ ст.( Якимчук Н.Г.), В.Орлинської ЗОШ І-ІІ ст. (Юрчук В.П.), Красилівських шкіл І-ІІІ ст.. № 1 (Петракушина В.Я.) №2 (Хомініч О.М.), № 3 (Калюк Т.О.).

         Відділ освіти висловлює подяку адміністрації, педагогічному колективу, бібліотекарю Українець Н.І., учням школи за підготовку та організацію та проведення районного семінару-практикуму.


Переглядів: 731 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829