Четвер, 25.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2017 » Травень » 10 » Районний семінар-практикум учителів етики, християнської етики, «Людина і світ»
20:34
Районний семінар-практикум учителів етики, християнської етики, «Людина і світ»

4 травня  на базі Заслучненської ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом методиста райметодкабінету Савченко Г.В. відбувся районний семінар-практикум учителів, які викладають у школах району предмети громадянської освіти, суспільного та духовно-морального спрямування: етику, християнську етику, «Людина і світ».

Учасників семінару-практикуму тепло і щиро вітали учні Заслучненської ЗОШ І-ІІІ ст., а також адміністрація та педагоги школи. 

За темою семінару «Компетентісний підхід до викладання етики та християнської етики» перед присутніми виступили Савченко Г.В. та керівник районного методичного об´єднання вчителів предметів духовно-морального спрямування Муляр В.В. (учитель етики та християнської етики Волицької ЗОШ І-ІІІ ст.).           

Директор навчального закладу Чебонаш Лідія Василівна ознайомила присутніх із системою роботи педагогічного колективу з питань формування в учнів громадянської компетентності та духовно-моральних якостей на уроках етики та християнської етики, а також у позакласній виховній роботі.  

У ході семінару-практикуму був проведений майстер-клас вчителя етики та християнської етики Заслучненської ЗОШ І-ІІІ ст. Партасюк Тетяни Борисівни. Учасники семінару-практикуму відвідали відкритий урок християнської етики в 6 класі на тему: «Остаточна перемога добра над злом. Служіння Ісуса Христа», який на високому професійному рівні провела Партасюк Т.Б. та стали учасниками позакласного виховного заходу, приуроченого Дню Матері на тему: «Мамо рідна, нехай святиться ім´я твоє!», підготовленого педогогами школи Партасюк Т.Б., Бельке О.П., Каяфою В.О. та Басистою О.І.   

Учасниками методичного заходу були опрацювані «Методичні рекомендації з проведення тижня морально-духовного виховання в школі» та «Методичні рекомендації з підготовки та проведення турнірів юних релігієзнавців і філософів». На завершення роботи семінару-практикуму відбувся обмін досвідом роботи. Слушні пропозиції висловили вчителі етики Лісовська Н.Р. (Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст.. №4), Мартинюк О.П. (Радісненська ЗОШ І-ІІІ ст.), Скоропадський Л.А. (Кременчуківська ЗОШ І-ІІІ ст.), Романюк А.П. (Криворудківська ЗОШ І-ІІІ ст.), Антонюк Н.О. (Кульчинівська ЗОШ І-ІІІ ст.) та інші.

Районний методичний кабінет висловлює щиру вдячність адміністрації та педагогічному колективу Заслучненської ЗОШ І-ІІІ ст. за співпрацю  та високий науково-методичний рівень проведених відкритих заходів.

Більше фото тут...

Переглядів: 604 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031