П'ятниця, 19.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2017 » Вересень » 21 » Методично-інструктивна нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи
17:37
Методично-інструктивна нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи

13 вересня в райметодкабінеті Управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації відбулась методично-інструктивна  нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району, на якій було розглянуто питання щодо нормативно-правового та науково-методичного забезпечення організації навчально-виховного процесу в новому навчальному році та практичної реалізації положень Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» і результатів громадського обговорення на сайті EdEra.

З питання підготовки педагогічних працівників до упровадження Концепції «Нова українська школа» та нових стандартів освіти перед присутніми виступили начальник Управління освіти, молоді та спорту Заїка О.М. та завідувач райметодкабінету Савченко Г.В.

У ході методичного практикуму, який провели  методисти райметодкабінету Абельчук З.С., Мельник Н.О., Савченко Г.В.,  Щиборовська Т.В., Хільчук В.М. за освітніми галузями, була звернута увага на компетентісний підхід до викладання предметів, оновлену структуру науково-методичної роботи РМК з педагогічними кадрами, інноваційні підходи до методичного супроводу викладання предметів та атестації педкадрів, упровадження  оновлених навчальних програм 5-х-9-х класів та особливостей викладання навчальних предметів у 1-х-4-х  та 10-11  класах. Також відбувся обмін досвідом з питань календарно-тематичного планування, атестації і паспортизації навчальних кабінетів, організації роботи міжшкільних факультативів, школи олімпійського резерву  та участі учнів в обласних турнірах та конкурсах МАН України.

Більше фото дивіться тут...

Переглядів: 762 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930