Субота, 18.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2012 » Серпень » 21 » Засідання РМО вчителів суспільного циклу предметів
17:09
Засідання РМО вчителів суспільного циклу предметів


                     

 

              21 серпня 2012 року відбулось засідання районного методичного об’єднання учителів суспільного та духовно-морального циклів предметів на тему: «Про підсумки роботи районного методичного об’єднання предметів  суспільного і духовно-морального циклів предметів у 2011/2012 н.р. та шляхи  підвищення якості історичної освіти у 2012/2013 н.р.».

            Учасників засідання з початком нового навчального року привітала завідувачка райметодкабінету Абельчук З.С. та методист суспільних дисциплін РМК Савченко Г.В.

             З доповідями «Про підсумки роботи районного методичного об’єднання учителів суспільного  циклу предметів за 2011/2012 н.р.» та  «Про підсумки обласної перевірки стану викладання історії та правознавства у навчальних закладах району» перед присутніми виступили Савченко Г.В., методист райметодкабінету та новообрана голова районного методичного об’єднання вчителів суспільних дисциплін, «старший учитель» Красилівського НВК Петренко І.Д.

               Учасники засідання  обговорили питання «Шляхи підвищення якості історичної освіти в 2012 /2013 н.р.». Зокрема «Про особливості викладання предметів суспільного та філософського спрямування у 2012/2013 н.р. та окремі аспекти оцінювання рівня навчальних досягнень учнів» йшлось у виступі Савченко Г.В., методиста райметодкабінету.

З досвіду роботи щодо планування і викладання історії та етики у 5 та 6 класах доповідали Олійник Л.М., «старший вчитель» історії та етики  Сл.Красилівської ЗОШ І-ІІ ст. та  Огороднік В.С., вчитель історії  та етики Яворовецької ЗОШ І-ІІ ст.   «Старший вчитель» історії Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Черних В.І. поділився  досвідом роботи з питань календарного планування, організації викладання історії і правознавства у 9-11 класах, а також висловив пропозиції щодо проведення предметних олімпіад, контролю за рівнем навчальних досягнень учнів, якості шкільних підручників з історії та правознавства.

  Поліщук М.Т., «вчитель-методист» історії Волицької ЗОШ І-ІІІ ст. та  Каяфа В.П.,  «вчитель-методист» історії Михайловецької  ЗОШ І-ІІІ ст. у своїх виступах приділили увагу питанням підготовки вчителя історії до впровадження нових Державних стандартів основної і старшої школи, поділились досвідом роботи з питань функціонування  кабінетів історії та шкільних краєзнавчих музеїв.

          Досвідом роботи з організації роботи із обдарованими дітьми-членами МАН України, а також питань з  відзначення у школі  державних свят, визначних дат та заходів з підготовки до 75-річчя  утворення  Хмельницької області виступив  Байдич О.В., вчитель-методист історії Кузьминської ЗОШ І-ІІІ ст.

               На засіданні РМО керівник районного клубу «Краєзнавець Красилівщини» Байдич О.В.  вручив Подяку Національної спілки краєзнавців України історику-краєзнавцю, курівнику шкільного «Народного музею» історії м. Красилів, «учителю-методисту» історії Красилівської ЗОШ №2  Гжимайлу Ю.Д. за активну дослідницьку роботу з історичного краєзнавства. Члени РМО також привітали Байдича О.В., який був відзначений Грамотою Президії НСКУ за значний внесок у розвиток краєзнавчого руху України в минулому навчальному році.

      На завершення роботи районне методичне об’єднання  обрало Раду РМО, затвердило План роботи на 2012-2013 н.р. та ухвалило рекомендацій щодо підвищення якості історичної освіти у новому навчальному році. 




Переглядів: 796 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/2
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031