Субота, 18.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Січень » 16 » Засідання РМО учителів, які викладають предмети освітньої галузі «Суспільствознавство»
14:17
Засідання РМО учителів, які викладають предмети освітньої галузі «Суспільствознавство»

14 січня в приміщенні Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулось засідання районного методичного об’єднання учителів, які викладають предмети освітньої галузі «Суспільствознавство». З інформацією «Про підсумки  науково-методичної роботи з вчителями  суспільного циклу предметів у І семестрі та  шляхи підвищення якості історичної освіти у ІІ семестрі 2015/2016 н.р.» виступила методист райметодкабінету Савченко Г.В.

У ході засідання  члени Ради РМО  Байдич О.В., Поліщук М.Т., Заїка О.І та  Огороднік В.С. провели обговорення питань порядку денного. Зокрема було проаналізовано стан проходження курсової підготовки вчителів суспільного циклу предметів у 2015 році та  обговорено план  проходження  очних, заочних та дистанційних курсів вчителями історії та правознавства у 2016 році.  Також було обговорено питання  щодо особливостей підготовка вчителів до атестації та  підведено підсумки участі вчителів історії  у І (районному) етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016».

 Призери районного етапу конкурсу  «Учитель року» Марценюк А.В. та Ніколайчук Л.П. презентували свої творчі доробки та провели майстер-класи для вчителів району, в яких активну участь взяли вчителі Байдич В.О., Чепіль В.О., Ліщук А.В., Антонюк Н.О., Ковалишен М.М.

 У ході засідання було підведено підсумки участі вчителів історії і правознавства в обласній виставці педагогічних ідей «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування»;  участі учнів та педагогів у ХУ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості «Об'єднаймося ж, брати мої!» під гаслом «Гуртуймося ж, Братове-Українці! Лиш через терни шлях веде до зір!»;  участі вчителів історії у обласному конкурсі мультимедійних презентацій «1939-1945. Ніколи знову», присвяченого завершенню Другої світової війни; підсумки районного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад з історії та правознавства; підсумки районного моніторингу рівня навчальних досягнень учнів з історії України та підготовки учнів 11-х класів до ДПА у форматі ЗНО.

Члени районної школи педмайстерності  та школи ППД  Антонюк Н.О., Ніколайчук Л.П., Чернятинський В.І., Стельмах Л.В., Поліщук М.Т. поділились думками  і враженнями від проведеного виїзного педагогічного практикуму у Кам'янець-Подільському НВК №9.

      Підсумки роботи районного клубу «Краєзнавець Красилівщини»  за І семестр поточного навчального року  зробив голова Клубу Байдич О.В., який визначив першочергові завдання та  напрямки краєзнавчої роботи на перспективу.

     Про участь в обласній волонтерській «Толоці» та особливостях ЗНО-2016 року йшлось у виступах вчителів-методистів Заїки О.І. та Поліщук М.Т.

     Районне методичне об'єднання вчителів суспільного циклу предметів прийняло рекомендації щодо шляхів підвищення професійної компетентності вчителів та якості історичної освіти і погодило план науково-методичних заходів з вчителями  в ІІ семестрі 2015 /2016 н.р.

    На засіданні районного методичного об'єднання було презентовано  новий випуск інформаційно-методичного вісника райметодкабінету «Порадник історика», який приурочений сучасному уроку історії, зокрема його контрольно-оцінювальному аспекту.

    На завершення роботи РМО обговорило питання щодо підготовки вчителів до методичного практикуму і методичного рингу з питань контрольно-оцінювального етапу сучасного уроку, який запланований на березень поточного року.

Більше фото дивіться тут...

Переглядів: 475 | Додав: metodyst | Рейтинг: 3.7/3
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031