Четвер, 02.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2012 » Березень » 15 » Засідання районної Школи педмайстерності вчителів етики
11:40
Засідання районної Школи педмайстерності вчителів етики
 

     14 березня в Красилівській   ЗОШ І-ІІІст.№2 відбулось засідання районної Школи педагогічної майстерності вчителів вищої категорії, які викладають предмети духовно-морального спрямування в загальноосвітніх школах району. За визначеною темою засідання «Розвиток професійної компетентності вчителя етики як умови успішного викладання предметів духовно-морального спрямування» перед присутніми  виступила методист райметодкабінету Савченко Гаїна Володимирівна.                      

      З питання «Формування життєвих  компетентностей учнів на уроках етики як один із  шляхів реалізації проблеми школи» перед присутніми виступили директор Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст№2  Шахрай Володимир Дмитрович та  заступник директора   Остап’юк Тетяна Андріївна.

       У практичній частині вчителі предметів «Етика», «Християнська етика», «Основи філософії», «Людина і світ» відвідали відкритий урок етики у 5 класі на тему: «Одяг як вияв індивідуальності людини. Мода і стиль», який  на високому професійному рівні провела учитель вищої кваліфікаційної категорії і практичний психолог школи П’ятаченко Світлана Федорівна.

     Учасники засідання районної  ШПМ  відвідали виховний захід «Всевишній любові присвячується», який підготували учні старших класів школи і  П’ятаченко С.Ф.  у співпраці з педагогами Комар О. В., Блажевич Н.А. та іншими працівниками школи. 

      Присутні були  приємно здивовані  науково-дослідницькою роботою учнів 5 класу щодо створення  проекту «Шкільна форма» та художньо-обдарованими  учнями 8-11 класів, які демонстрували свої творчі доробки на постійнодіючій виставці декоративно-ужиткового мистецтва (керівник Славенська С.М.), а також читали авторські твори, поезію, виконували пісні та музичні твори.

         У ході обговорення відкритих занять присутні відмітили високу професійну майстерність педагогів школи, бездоганне володіння інформаційно-комунікаційними та проектними технологіями навчання, особистісно орієнтованими та інтерактивними підходами, інноваційними формами і методами навчання та виховання учнів.

        На засіданні «круглого столу» на тему: «Розвиток професійної компетентності вчителя етики як умова успішного викладання предметів духовно-морального спрямування» з повідомленнями  «Про шляхи розвитку професійної компетентності вчителя суспільного та духовно-морального спрямування» виступили Поліщук М.Т. учитель-методист Волицької ЗОШ та Огороднік В.С., учитель Яворовецької ЗОШ. «Про модель професійної компетентності учителя етики» інформувала присутніх Ткаченко Л.М., учитель етики Красилівської ЗОШ №1. Досвідом роботи з участі у фахових і професійних конкурсах «Учитель року» як важливим фактором удосконалення професійної компетентності поділився Муляр В.В., «старший учитель»  Волицької ЗОШ.

     У цей же день у Красилівській ЗОШ І-ІІІ ст.. №2 відбулось заняття районної  Школи молодого педагога предметів суспільного та духовно-морального спрямування,  яке провела методист РМК Савченко Г.В.

 «Майстар-клас» для молодих спеціалістів провели учителі-методисти Поліщук Марія Тимофіївна (Волицька ЗОШ І-ІІІ ст.) та Шахрай Володимир Дмитрович (Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст.№2).












Переглядів: 1126 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/2
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031