Четвер, 28.03.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2017 » Червень » 6 » Засідання Ради директорів
13:10
Засідання Ради директорів

Відповідно до річного плану роботи районного методичного кабінету 2 червня на базі Манівецької ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося засідання Ради директорів загальноосвітніх навчальних закладів на  тему «Атестація педагогічних працівників: виклики сьогодення та перспективи змін», у роботі якого брали участь начальник Управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації Заїка О.М. та  завідувач РМК Глущук Н.С.

У теоретичній частині розглядалися питання нормативно-правового та управлінського аспектів  оцінювання роботи вчителя в ході атестації; професійної компетентності педагога як фактора визначення ефективності його професійної діяльності, сертифікації вчителів.

Директор  Манівецької ЗОШ І-ІІ ступенів Долюк Г.В.  виступила з презентацією «Творчий вчитель-обдарована дитина», у якій ознайомила із здобутками педагогічного колективу, результативністю учнів на районному, обласному та Всеукраїнському рівні, зі  шляхами мотивації вчителів школи до професійного вдосконалення.

На завершення роботи засідання відбувся управлінський полілог: «Світова практика процесу сертифікації вчителів» та обговорення проекту рекомендацій, які будуть надані директорам загальноосвітніх шкіл Красилівського району з питання управлінського аспекту організації атестації педагогічних працівників, використання кваліметричної системи оцінювання результативності вчителів.

Методичний кабінет Управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації, члени Ради директорів відзначили високий рівень підготовки організації та проведення районного методичного заходу, висловили подяку директору школи Долюк Г.В. та педагогічному колективу.

Переглядів: 631 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930