Субота, 18.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2012 » Серпень » 10 » Всеукраїнська акція «Нові стандарти – нова школа»
13:21
Всеукраїнська акція «Нові стандарти – нова школа»


     9 серпня освітяни Красилівщини включились у Всеукраїнську акцію «Нові стандарти – нова школа».

    У рамках акції до Красилівського району 9 серпня 2012 року прибула делегація педагогів та працівників освіти із Радомишльського району Житомирської області у складі: Складановського Ростислава Дмитровича, начальника відділу освіти, Шльоміної Наталії Володимирівни, завідувачки районного методичного кабінету, Мацапури Ольги Олегівни, методист з початкової освіти.

   Освітян із Житомирщини зустрічали начальник відділу освіти Красилівської райдержадміністрації Снігур Володимир Іванович, голова районної організації  профспілки працівників освіти і науки Кондратюк Людмила Федорівна, завідувачка райметодкабінету Абельчук Зоя Степанівна.

Делегація з Радомишля ознайомилася з роботою відділу освіти, районного методичного кабінету, відвідала навчальні заклади: ДНЗ №4 м.Красилів, Красилівський НВК та Красилівський РБТДЮ.

У роботі засідання «круглого столу» на тему: «Розвиток освіти Красилівщини та стан готовності навчальних закладів до впровадження нових стандартів початкової освіти», який відбувся в райдержадміністрації, взяли участь голова Красилівської районної ради Ходак Василь Іванович, заступник голови Красилівської райдержадміністрації Ковальчук Надія Володимирівна.

З презентацією про розвиток освітньої галузі Красилівщини виступив начальник відділу Снігур В.І.

Начальник відділу освіти Складановський Р.Д. розповів про стан, розвиток, досягнення та проблеми освітньої галузі Радомишльського району Житомирської області.

На завершення роботи начальники відділів освіти Красилівського району Хмельницької області та Радомишльського  району Житомирської області підписали Угоду про творчу співпрацю освітян.







Переглядів: 770 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031