Вівторок, 14.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Квітень » 24 » Відбувся регіональний збір "Збереження довкілля - турбота кожного"
13:28
Відбувся регіональний збір "Збереження довкілля - турбота кожного"

23 квітня 2014 року в Красилівському районному будинку творчості дітей та юнацтва відбувся регіональний збір «Збереження довкілля – турбота кожного!»

На збір прибули 60 лідерів та 35 координаторів учнівського самоврядування Красилівського та Старокостянтинівського районів, м.Старокостянтинова. У зборі також взяли участь Кірпота І.А., завідувач організаційно-масового відділу Хмельницького ОЦНТТУМ; Ткачук Л.А., методист організаційно-масового відділу Хмельницького ОЦНТТУМ; Максимчук О.В., керівник апарату Красилівської РДА; Романюк М.Ф., начальник управління освіти, молоді та спорту Красилівської РДА; Генералюк Г.В., начальник відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Красилівської РДА; Щиборовська Т.В., методист РМК; Богомаз Б.М., директор Красилівського РБТДЮ;  Ковтун І.В., методист Красилівського РБТДЮ; Зубчук М.А., культорганізатор Красилівського РБТДЮ.

Про результати своєї роботи за екологічним проектом «Знати. Зберігати. Оновлювати.» прозвітували на пленарному засіданні збору педагог-організатор Антонінської  І-ІІІ ст. Герасимчук Н.Е., голова дитячо-юнацького об’єднання «Перлина» Чепелівської ЗОШ І-ІІІст. Гончарук Ліза, заступник голови ради лідерів Митинецької ЗОШ І-ІІІст. Мочарник Даяна та лідери учнівського самоврядування Красилівської ЗОШ №4 ім. Петра Кізюна.

Перекличка екологічних повідомлень показала всім присутнім, що лідери учнівського самоврядування Красилівщини не стоять осторонь екологічних проблем, які, на жаль, торкнулися нашої рідної землі. У ході збору лідери створили районну екологічну книгу, до якої увійшли найцікавіші екологічні акції, що учні шкіл провели спільно із вчителями та громадою у своїх селах, місті.

Усі присутні також переглянули виставку учнівських екологічних плакатів «Планета – наш спільний дім!» та взяли участь у фотоквесті «Ми – за чисте довкілля!», який відбувся у міському парку відпочинку. Усі учасники екологічної гри мали можливість оцінити свої знання та отримати нові з питання охорони довкілля, розглянути основні закони екології Баррі Коммонера і разом поміркувати над конкретними діями учнівського самоврядування щодо збереження рідної природи.

До участі у флеш-мобі запросила всіх учасників збору Дарія Мамаєва, голова районної Ради лідерів учнівського самоврядування Красилівщини, а Олександр Унольд, представник учнівського самоврядування Красилівського району в обласній раді старшокласників, організував та провів колективну творчу справу «Дерево рішень, сподівань та вражень».

Завершився збір зверненням координаторів учнівського самоврядування до лідерів, в якому вони закликали розуміти, пізнавати, любити  і примножувати рідну природу, організовувати якомога більше цікавих справ для її збереження.

Обмінюючись думками за «круглим столом», всі висловили свої пропозиції щодо важливості співпраці між лідерами районів та реалізації спільних екологічних проектів.

Фото дивіться тут...

Переглядів: 528 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930