Понеділок, 20.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Лютий » 20 » Відбувся районний семінар-практикум учителів інформатики
21:33
Відбувся районний семінар-практикум учителів інформатики


Згідно з річним планом роботи районного методичного кабінету 20 лютого 2014 р. на базі Кульчинівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар-практикум учителів інформатики на тему: «Розвиток творчого мислення у дітей на уроках інформатики». Розпочався семінар о 10.00 зі знайомства учасників з планом роботи семінару-практикуму. Відкрив  теоретичну частину семінару методист районного методичного кабінету Хільчук В.М., який познайомив присутніх з цільовою спрямованістю семінару, директор школи Яблонський П.В. представив візитну картку школи.

Практична частина семінару розпочалася уроком з інформатики в 11 класі з теми «Створення запитів та звітів за допомогою майстра та в режимі конструктора», який провів учитель Семенюк С.П. Урок пройшов на високому методичному рівні. Цікаві завдання, ребуси, вправи для зняття втоми очей, практична робота за комп'ютером, підсумкова релаксія сприяли підвищенню інтересу учнів до навчального матеріалу і його засвоєння.  На завершення практичної частини директор Кульчинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Яблонський П.В. і учитель інформатики Дружненської ЗОШ І-ІІ ст. Розізнана Н.Л.  поділились досвідом з питання створення і наповнення сайту школи.

Теоретичну частину розпочав учитель інформатики  Семенюк С.П., який  виступив з доповіддю «Розвиток творчого мислення у дітей на уроках інформатики».  Районний тренер курсів ІКТ за програмою «Інтел.Навчання для майбутнього» (Версія 10.1)  Ткач В.Д. ознайомив присутніх  з особливостями проведення навчання вчителів у 2014 році.   

Методист РМК Хільчук В.М. підвів  підсумки олімпіад з інформатики і інформаційних технологій, інтернет-олімпіади з програмування у 2013-2014 н.р.,  ознайомив з особливостями проведення конкурсу сайтів у 2014 році,  впровадженням проекту «Інформаційна система управління освітою» у загальноосвітніх навчальних закладах  району. Усі учасники семінару отримали добірку електронних  методичних матеріалів для організації навчально-виховного процесу з інформатики.

На завершення учасники семінару обмінялися  досвідом із зазначеної проблеми, дали високу оцінку проведеному відкритому уроку та організації семінару-практикуму, у ході якого набули досвіду та позитивних емоцій, що дасть можливість підвищити свою педагогічну майстерність.

Переглядів: 619 | Додав: metodyst | Рейтинг: 4.0/4
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728