Субота, 18.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2012 » Листопад » 29 » Відбувся обласний семінар методистів та спеціалістів районних відділів та управлінь освіти
17:22
Відбувся обласний семінар методистів та спеціалістів районних відділів та управлінь освіти

27 листопада у м. Красилів відбувся обласний семінар методистів та спеціалістів районних відділів та управлінь освіти з питань розвитку дошкілля на тему: «Роль розвивального середовища в особистісному

становленні дошкільника в умовах впровадження оновленого стандарту, програм «Я у Світі», «Впевнений старт». Метою семінару було: актуалізація науково-теоретичних засад проблем формування розвивального середовища як важливої умови особистісного становлення дошкільника; формування інноваційної діяльність методичних служб, педагогічних працівників щодо впровадження оновленого стандарту, програм « Я у Світі», «Впевнений старт»; забезпечення системного організаційно-методичного супроводу проблеми формування розвивального середовища.

 Із доповіддю «Про стан та перспективи розвитку дошкільної освіти Красилівського району» виступив начальник відділу освіти Красилівської РДА Снігур В.І.

З питання «Організація життєдіяльності дітей – важлива складова соціально-особистісного розвитку дошкільника в умовах впровадження оновленого стандарту та програм розвитку» виступила Харченко Алла Анатоліївна, старший викладач кафедри теорії і методик дошкільної та початкової освіти ХОІППО.

Про науково-методичний супровід питання формування розвивального середовища в умовах сучасного дошкільного закладу йшлося у виступі

Денисової Оксани Анатоліївни, методиста центру дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО.

Психолого-педагогічні умови забезпечення життєдіяльності дитини в дошкільному навчальному закладі висвітлила Ніконова Вікторія Вікторівна, методист центру практичної психології ХОІППО.

 У роботі також взяли участь Ковальчук Н.В., заступник голови Красилівської РДА, Білоус О.М., заступник Красилівського міського голови, Абельчук З.С., завідувачка райметодкабінету відділу освіти, Ярощук Т.Р., Нестюк Л.М., Щиборовська Т.В., методисти райметодкабінету.

 

У другій частині семінару кожен дошкільний навчальний заклад міста знайшов гарні та влучні слова, що підкреслювали його винятковість: ДНЗ №4 «Сонечко»(завідувач Гришина С.М.) подарував гостям яскраву «СОНЯЧНУ» концертну програму; ДНЗ №1 «Веселка» (завідувач Гончарук Н.М.) розгорнув перед гостями «ВЕСЕЛИЙ ЯРМАРОК»; ДНЗ №6 «Ромашка» (завідувач Бровчук І.Ф.) разом з батьками створив атмосферу «РАДОСТІ ТА ГАРМОНІЇ»; ДНЗ №10 «Золота рибка» (завідувач Мартинова А.П.) здійснював «МРІЇ ТА ПОБАЖАННЯ» педагогів-дошкільників області.

 На семінарі були організовані виставки методичних та дидактичних матеріалів, творчих робіт дітей.

 На завершення відбувся обмін досвідом роботи та обговорення дошкільного життя області: говорили про досягнення, звертали увагу на проблеми. На перспективу основним завданням було визначено – створення в дитсадку «колиски» любові, бути оптимістом, боротися за щастя кожної дитини, працювати так, щоб кожен робочий день був сповнений радості й творчого пошуку.




 









Переглядів: 801 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930