Понеділок, 20.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Лютий » 25 » Відбулось засідання Школи молодого вчителя німецької мови
23:25
Відбулось засідання Школи молодого вчителя німецької мови



25 лютого 2014 року в В.Зозулинецькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось засідання Школи молодого вчителя німецької мови, у роботі якого брали участь завідувач райметодкабінету Н.Глущук, голова районного об’єднання вчителів німецької мови В.Зеленюк, учителі загальноосвітніх навчальних закладів.

Засідання було присвячене темі використання ігрових технологій на уроках німецької мови. Своїм досвідом з молодими колегами поділилася вчитель В.Зозулинецької ЗОШ І-ІІІ ст. Т.Коцюк, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, має звання «Старший учитель» та 28 років педагогічного стажу.

Таміла Дмитрівна на високому науково-методичному рівні вела заняття з учнями 6 класу з використанням фізкультхвилинок, вправ для розвитку пам’яті, логічного мислення. Учитель продемонструвала шляхи продуктивного засвоєння навчального матеріалу, підвищення пізнавальної активності та мотивації навчання в учнів.

У теоретичній частині обговорювалося питання дотримання Державних стандартів початкової загальної освіти в освітній галузі «Мова і література» (іноземна мова), орієнтовних вимог до оцінювання навчальних досягнень учнів у системі загальної середньої освіти. До молодих колег звернулася голова РМО вчителів німецької мови В.Зеленюк, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, «Старший учитель», звернувши увагу на те, що оцінювання повинно бути особистісно зорієнтованим, об’єктивним та ґрунтуватися на позитивних принципах. Наголосила на важливості професійного рівня вчителя.

На завершення були вироблені методичні рекомендації для молодих учителів німецької мови Красилівського району.






Переглядів: 553 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/3
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728