Середа, 24.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2016 » Листопад » 14 » Семінар-практикум вихователів сільських дошкільних навчальних закладів
12:28
Семінар-практикум вихователів сільських дошкільних навчальних закладів

11 листопада на базі  ДНЗ с. Кременчуки «Сонечко» відбувся семінар-практикум вихователів сільських дитячих садків на тему: «Організація національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку в умовах дошкільного навчального закладу та сім’ї».

 Методист районного методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації Нестюк Л.М. зосередила увагу присутніх на формуванні національної свідомості, патріотичних почуттів у дітей в умовах дошкільного навчального закладу та сім’ї; формах педагогічної просвіти та ознайомлення батьків з освітньою діяльністю закладу в напрямі національно-патріотичного виховання дітей, а також надала вихователям сільських дитячих садків методичні рекомендації щодо організації національно-патріотичного виховання дітей в умовах дошкільного навчального закладу та сім’ї.

Вихователь ДНЗ с. Митинці Лисенко Л.І. звернула увагу вихователів на показниках  набутих дитиною життєвих компетенцій у контексті національно-патріотичного спрямування.

Тема семінару-практикуму є досить актуальною, оскільки національна самосвідомість й гідність, дбайливе ставлення до державної та рідної мов, історії, культури й традицій свого роду, народу і держави, любов до малої батьківщини, інтерес до міжнаціонального спілкування та інші основи формуються за допомогою цілеспрямованого педагогічного впливу на дитину в умовах дошкільного навчального закладу одночасно з повсякденним впливом батьків, усієї родини, сімейного укладу, ставлень один до одного в родині, серед інших найближчих для дитини дорослих у діяльності та на фоні суспільних подій.  

 Під час практичної частини присутні переглянули виховний захід  з дітьми старшого дошкільного віку та педагогами дошкільного навчального закладу с. Кременчуки «Хай в серці кожної дитини живе любов до України».

     Районний методичний кабінет висловлює щиру подяку адміністрації та педагогічному  колективу дошкільного навчального закладу с. Кременчуки «Сонечко» за належну підготовку та проведення районного семінару-практикуму.

Більше фото дивіться тут...

Переглядів: 363 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930