Вівторок, 23.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2017 » Березень » 14 » Семінар-практикум учителів початкових класів ЗОШ І-ІІІ ст.
20:04
Семінар-практикум учителів початкових класів ЗОШ І-ІІІ ст.

6 березня на базі Западинської ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено семінар-практикум учителів початкових класів ЗОШ І-ІІІ ст. за темою «Підвищення ефективності навчального процесу на засадах компетентнісного підходу», роботою якого керувала методист районного методичного кабінету Абельчук З.С.

Реформи освіти: особливості та шляхи впровадження. Підвищення ефективності навчального процесу на засадах компетентнісного підходу. Орієнтація навчально-виховного процесу на набуття ключових компетентностей та створення ефективних механізмів їх запровадження. Підготовка вчителя початкових класів до формування ключових компетентностей в учнів за новим Державним стандартом початкової загальної освіти. Саме ці питання було розкрито у виступі методиста РМК Абельчук З.С.

Директор Западинської ЗОШ І-ІІІ ст. Зарічна Р.В. презентувала діяльність педагогічного колективу навчального закладу, розповіла про умови функціонування школи. Емоційною краплиною презентації школи став виступ учнівського фольклорного колективу «Родовід», під керівництвом Підберезної Т.В. та екскурсія визначними місцями Западинець, стала екскурсія до шкільного музею, яку провели юні екскурсоводи та керівник музею Дрозд.О.В.

В ході роботи семінару вчителі ознайомилися з роботою шкільного методичного об’єднання учителів початкових класів, з умовами навчання учнів 1-4 класів, які презентували заступник директора школи Булка-Юрченко Л.Д. та керівник ШМО учителів початкових класів Безбородова О.Л.

У практичній частині семінару «Педагогічна майстерність учителя на уроці» учителі відвідали уроки:

- 1 клас – урок природознавства (вчитель Українець О.А.);

- 2 клас – інтегрований урок математики і трудового навчання (вчителі Безбородова О.Л., Мазорчук Т.Д.);

- 3 клас – урок трудового навчання (вчитель Цхададзе М.С.);

- 4 клас – урок літературного читання (вчитель Прокопчук В.Ф.).

На завершення роботи семінару відбувся обмін думками за визначеною темою, учасники отримали методичні рекомендації з питання «Підвищення ефективності навчального процесу на засадах компетентнісного підходу».

Районний методичний кабінет та учасники семінару висловлюють щиру вдячність адміністрації і учителям початкових класів Западинської ЗОШ І-ІІІ ст. за створення належних умов для проведення семінару-практикуму.

Більше фото тут...

Переглядів: 1169 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031