Понеділок, 06.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2012 » Квітень » 20 » Районний семінар-практикум учителів музичного мистецтва
09:26
Районний семінар-практикум учителів музичного мистецтва


19 квітня 2012 року в Красилівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбувся районний семінар-практикум учителів музичного мистецтва на тему: «Використання інформаційних та телекомунікаційних технологій на уроках музичного мистецтва», метою якого стало ознайомлення з інноваційними підходами до викладання музики в загальноосвітніх навчальних закладах.

Розпочали роботу семінару директор школи Шахрай В.Д. та заступник директора з навчально-виховної роботи Остапюк Т.А.

У ході теоретичного модуля перед учасниками за темою семінару виступила методист РМК Щиборовська Т.В.

Учасники семінару відвідали відкритий урок музичного мистецтва у 5 класі «Тема материнства у творах мистецтва», який провела учитель Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Драчук Н.О., відзначивши професійну майстерність педагога, володіння інформаційно-комунікаційними та проектними технологіями. Тема відкритого уроку була продовжена у виховному заході «Образ материнської любові», який підготували учні разом з педагогами Драчук Н.О. та Хлєбніковою І.П.

Під час практичного та теоретичного модулів учасники семінару мали можливість вирішити поставлені завдання: на основі аналізу психолого-педагогічної літератури уточнити суть поняття «Інформаційні технології»; проаналізувати рівень, шляхи та умови використання інформаційних технологій у навчальному процесі при вивченні музичного мистецтва в загальноосвітній школі; виявити рівень взаємозв’язку використання інформаційних технологій при вивченні музичного мистецтва та розвитку пізнавального інтересу до цієї навчальної дисципліни; розробити конкретний зміст і технології використання ІКТ при вивченні музичного мистецтва.

 Гарні враження в учителів музичного мистецтва залишились  після екскурсії до шкільного музею «Подільська світлиця», а також від традиційної шкільної виставки «Великодній передзвін».




Переглядів: 816 | Додав: metodyst | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30