Субота, 18.05.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2012 » Грудень » 21 » Педагогічна практика для слухачів курсів ХОІППО
10:39
Педагогічна практика для слухачів курсів ХОІППО


19 грудня 2012 року на базі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім.Героя Радянського Союзу Петра Кізюна було проведено для заступників директорів з виховної роботи області, слухачів курсів Хмельницького ОІППО майстер-клас заступника директора школи з виховної роботи Дикої Лілії Борисівни.

У проведенні педагогічної практики для слухачів курсів ХОІППО взяли участь Рачок Тетяна Миколаївна, завідувач відділу координації діяльності райметодкабінетів і керівників навчальних закладів області та завідувач райметодкабінету відділу освіти Красилівської РДА Абельчук Зоя Степанівна.

З перших хвилин перебування в школі гостей приємно вразила естетика оформлення школи та атмосфера затишку, комфортності.

Директор школи Глущук Наталія Степанівна презентувала модель діяльності школи, співпрацю учнівського, педагогічного та батьківського колективів.

У ході проведення майстер-класу Дика Лілія Борисівна презентувала методичний проект на тему: «Розвиток ініціативи, самостійності, активності і творчості дітей через учнівське самоврядування».

Про модель діяльності «Учнівської Республіки» присутні дізналися з презентації, проведеної лідерами учнівського самоврядування школи.

Для учасників педпрактики було проведено «Шкільний вернісаж», у ході якого ознайомили гостей з творчими досягненнями учнів школи: презентація костюмів, виготовлених власними руками, виставки вишивок у різних техніках, вироби з дерева, виготовлені у техніці декоративної різьби. А найбільше вразило усіх присутніх театралізоване дійство «Різдвяна чудасія», яке підготували юні актори школи.

У ході методичного постскриптуму всі учасники педагогічної практики висловили щирі слова вдячності за можливість ознайомитись з формами організації виховної роботи у школі, побажали нових творчих досягнень у майбутньому.



 













Переглядів: 1240 | Додав: metodyst | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31