Вівторок, 16.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи сприяє школа розвитку творчих здібностей Вашої дитини?
Всього відповідей: 212
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2017 » Березень » 29

28 березня на базі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулось засідання Школи молодого вчителя для вчителів природничого циклу на тему «Сучасний урок. Шляхи підвищення його ефективності». 

Майстер-клас  «Урок за технологією «Каскад» провела лауреат конкурсу «Вчитель року» у номінації «Біологія», вчитель біології Красилівської ЗОШ І-ІІІст. № 3 Галамага Н.П. Молоді педагоги ознайомилися із методиками та технологіями, що лежать в основі технології «Каскад» , працювали над розв’язуванням цікавих задач, проблемних ситуацій, складанням сенканів, підготовкою завдань вправи «Вірю-не вірю». Також цікавою роботою для учасників тренінгу було складання плану-конспекту уроку хімії на тему «Вода» за допомогою конструктора поурочного планування на сайті Українського проекту «Якість освіти».  

Дякуємо усім учасникам тренінгу за цікаву та продуктивну роботу!

Просмотров: 454 | Добавил: metodyst | Дата: 29.03.2017

28 березня у Красилівському НВК відбувся районний семінар-практикум вчителів англійської мови на тему «Особливості планування уроку англійської мови в умовах реалізації концепції Нової української школи», у роботі якого брали участь волонтер Корпусу Миру США в Україні Габріель Кортез, завідувач райметодкабінету  Глущук Н.С., вчителі англійської мови загальноосвітніх шкіл Красилівського району. Учасники семінару відвідали шкільний музей «Подільська світлиця», у якому екскурсоводи ознайомили з експонатами музею на англійській мові.

Габріель Кортез актуалізував питання планування сучасного уроку англійської мови. Присутні вчителі, працюючи у групах, складали план уроку відповідно до запропонованих волонтером тем.

Цікавим для усіх був  майстер-клас вчителя  Красилівського НВК Кучер О.Ф. Педагоги активно працювали, виконуючи різноманітні завдання для підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови.

Учасники районного семінару, районний методичний кабінет висловлю ... Читати далі »

Просмотров: 491 | Добавил: metodyst | Дата: 29.03.2017

27 березня на базі Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки було проведено спільне засідання районних творчих груп учителів початкових класів тему «Науково-методичне забезпечення організації навчально-виховного процесу в початковій школі на засадах компетентнісного підходу», роботою якого керувала методист районного методичного кабінету Абельчук З.С.

Для учасників засідання Маковська В.В., заступник директора з наукової роботи та інформатизації, провела цікаву екскурсію «Історія та сьогодення обласної універсальної наукової бібліотеки».

Лісогор Г. С., завідувач відділом читального залу, ознайомила учителів з можливостями читального залу щодо надання послуг для забезпечення якісного навчально-виховного процессу в початковій школі, провела < ... Читати далі »

Просмотров: 452 | Добавил: metodyst | Дата: 29.03.2017

З 23 по 25 березня у м. Черкасах на базі Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького проходила ІІ Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Державотворчі процеси в Україні: через віки у ХХІ століття».

На конференцію прибули делегації із 17 областей України. Організатором проведення конференції виступив Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді. Головним завданням конференції було дослідження молоддю основних подій державотворчих процесів на території України, формування суспільних проявів поваги до історичного минулого. З вітальним словом до учасників звернулися очільники області, головний спеціаліст відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини Міністерства освіти і науки України Світлана Бут, заступник начальника Управління освіти ... Читати далі »

Просмотров: 556 | Добавил: metodyst | Дата: 29.03.2017

24 березня на базі Красилівського РМК було проведено засідання районного методичного об’єднання учителів початкових класів у форматі «Методична студія «Оцінка вчителя – стимул і орієнтир учнів», роботою якого керувала методист районного методичного кабінету Абельчук З.С.

 

В ході роботи методичної студії учасники засідання ознайомилися з презентацією «Оцінювання навчальних досягнень учнів початкових класів», яку підготовила методист РМК З.Абельчук та досвідом роботи колег щодо оцінювання учнів початкових класів:

  • Педагогічна роль оцінки на сучасному етапі.

Кобильчук О.Ю., голова ШМО учителів початкових класів Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3.

  • Оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи на засадах компетентнісного підходу.

Морозюк Т.В., голова ШМО учителів початкових

... Читати далі »

Просмотров: 932 | Добавил: metodyst | Дата: 29.03.2017

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031