Субота, 20.04.2024
Красилівський районний методичний кабінет
Красилівський РМК
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи створені умови для збереження здоров'я Вашої дитини?
Всього відповідей: 185
Пошук












Соціальні закладки
 
Головна » 2014 » Жовтень » 13

Засідання Ради директорів загальноосвітніх навчальних закладів Красилівського району на тему «Управління якістю освіти в умовах інноваційного розвитку навчального закладу» відбулося на базі В.Зозулинецької ЗОШ І-ІІІ ст. 10 жовтня 2014 року. На засіданні обговорювалося питання управлінської компетентності керівника навчального закладу в умовах інноваційного розвитку школи. Яким повинен бути керівник сучасної школи? Якими є компоненти моделі сучасного вчителя? Якою є модель компетентного випускника школи? Адже саме модель випускника школи виступає як цільовий орієнтир, який визначає зміст освіти та вибір відповідних освітніх технологій.

Про шляхи формування моделі, про здобутки учнів та вчителів, досвід роботи педагогічних колективів по створенню моделі «Учень - здорова особистість» та моделі «Школа творчості» розповіли директор В.Зозулинецької ЗОШ І-ІІІ ст. Гук Г.Г. та директор Антонінської ЗОШ І-ІІІ ст. Кузнєцова Г.Є.

Директор районного центру практичної психології та соціальної роботи Слободян І.І. провів психолого - педігогічний практикум на тему: «Техноаналіз чинників, які впливають на ставлення вчителів до змін в освітніх організаціях».

Глущук Н.С., завідувач районного методичного кабінету, акцентувала увагу директорів на впровадженні системної управлінської технології «Формування позитивного іміджу сучасної шко ... Читати далі »

Просмотров: 560 | Добавил: metodyst | Дата: 13.10.2014

9 жовтня 2014 року у Красилівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 проходило засідання районної Школи молодого вчителя початкових класів за темою «Організація парної та групової роботи на уроках у початковій школі», роботою якого керувала учитель початкових класів Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Гагаркіна Наталія Сергіївна, керівник ШМВ. У роботі засідання Школи молодих педагогів взяла участь методист райметодкабінету Абельчук Зоя Степанівна.

Організація роботи учнів в парах та малих групах, поведінка учителя під час групової роботи учнів, підготовка вчителя до організації роботи в групах було розкрито у виступах Абельчук З.С., методиста РМК та Паращук Н.М., учителя початкових класів Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

У ході практичної частини засідання молоді учителі відвідали відкритий урок з української мови у 4 класі, який на високому професійному рівні провела учитель Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Крута Л.М.

Презентабельним і змістовним був майстер-клас Паращук Н.М. «Способи розподілу учнів на малі групи».

На завершення роботи учасники ШМВ за засіданням «круглого столу» мали змогу отримати відповіді на свої запитання, поділитись враженнями від змісту заняття, а також отримати домашнє завдання &nda ... Читати далі »

Просмотров: 499 | Добавил: metodyst | Дата: 13.10.2014

Copyright MyCorp © 2024

Для слабозорих

ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031